onsdag 7 november 2007

Vill du se 100 foto?

Då kan du klicka här!

Tävlingen är över för den här gången men om några veckor drar vi igång en ny fototävling fast med lite ändrad tanke bakom. Det blir tio fotografer och en bild per vecka. Ett tema per vecka räcker istället för de två vi har haft under den här omgången.

Är du intresserad av att delta kan du anmäla dig till mig.

Med vänlig hälsning,
Eva P

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lite tråkig avslutning tycker jag! Ska inte vinnarna presenteras, det här var ju en tävling? Klang och jubel...uppmärksamhet?...
Elinleticia

maria sa...

Men - vem vann (sammantaget alltså)? Vem kom tvåa?

Jag är sugen på att vara med på omgång 2, men har lite frågor:
Hur långt i förväg vet man vilka teman det blir? (Behöver nämligen lite framförhållning för att kunna delta då jag är för trött måndag - fredag.)
Vilka regler gäller? Jag menar utöver det du skrivit om antal fotografer och bilder osv, är det samma regler som förra gången? Blir bedömningen på samma sätt? Kan man försöka ha lite diskussioner också? Är man anonym eller inte, eller sådär lite halvanonym som många har varit nu? Photoshop eller inte photoshop (och om ja, är "allt" man kan göra okej, eller bara vissa saker som t ex beskära?)?
Sorry alla mina frågor :-)

En av oss sa...

Jag förstår att du tycker det är en tråkig avslutning. Jag har mailat deltagarna om både "tack" och "grattis".

Jag tänkte igenom hela tävlingen men inte riktigt hur vi skulle avsluta.Jag ber om ursäkt för det.

Maria: Det finns en länk till vänster i menyn som heter "ställningen" - där kan du läsa om vem som vann, blev tvåa etc.

Det blir kanske en fortsättning men jag håller inte i den.

Eva

maria sa...

Oh, såg inte länken. Nu ska jag kolla in ställningen!

Kanske kan var och en av deltagarna - de som vill - skriva en egen liten avslutande text, så att allt ansvar inte ligger på dig? En tanke som slog mig bara.

Hur som helst, jag tycker att det har varit väldigt roligt, tankeväckande och inspirerande att som "åskådare" följa alla fotografer. Tack för allt arbete du lagt ner på det här projektet! Och tack alla fotografer som vågat och delat med er :-)

Anonym sa...

Det blir en fortsättning men under min regi. Det blir lite ändrade regler och lite annan inriktning. Projektförslaget finns på http://artistik.blogg.se/ och tävlingen börjar den 1 december.
// Elinleticia